skip to Main Content

Sponsor- activiteiten.

Om een vereniging op amateursbasis draaiende te houden, zijn een aantal randvoorwaarden noodzakelijk.

  • De bereidheid van de leden om daar waar nodig de handen uit de mouwen te steken en waar mogelijk zijn/haar kwaliteiten in dienst van de vereniging te stellen. Hierdoor ontstaat een sterke band tussen de leden waardoor men tot veel in staat is.
  • Een financiële ondersteuning door begunstigers in de vorm van sponsoring.

Om dit laatste punt te verwezenlijken is er een commissie in het leven geroepen die hierover enkele ideeën heeft:

  • Ruime mogelijkheden voor reclame op het park (zie sponsorpakketten in de folder).
  • In combinatie met punt 1 ondersteunt onze website de reclame-activiteiten met banners en links om eventueel gedetailleerde informatie van de sponsoren aan de bezoekers van de website te verstrekken.

Download de sponsorgids

Wij zullen ervoor zorgen dat de sponsoren bij LTC de Kaetelberg betrokken worden en blijven, wij zullen onze leden stimuleren zoveel mogelijk aan onze begunstigers te denken.

Gezien het feit dat er al een 30-tal bedrijven enthousiast is gemaakt voor onze plannen en zich reeds voor een van de gegeven mogelijkheden heeft aangemeld, hebben wij er vertrouwen in dat er snel een aardige groep “vrienden van de Kaetelberg” ontstaat waar mogelijk een onderlinge band tussen kan ontstaan.

Dit is tot nu toe onder andere vormgegeven met reclameborden op de “vriendenzuil”. We zijn druk doende andere presentatiemogelijkheden te creëren.

Wilt u ook toetreden tot de “vrienden van de Kaetelberg”, neem dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie.

Back To Top
X